Cel mai citit articol

PLEDOARIA UNEI FEMEI
d52a1d61ce25e9c6f121a7a67ad41238
Despre femei se pot spune multe.

Că ar fi complicate, dar puternice, că te cuceresc cu un zâmbet ştrengăresc, însă îţi retează avântul de cuceritor cu un cuvânt tăios, că te-ar ademeni cu senzualitatea lor, dar te lasă bosumflat cu un număr de telefon în mână (dacă eşti norocos).
Dar îţi spun eu cum sunt de fapt femeile – suntem ca un pian. Trebuie să apeşi atât pe clapele minţii, cât şi pe cele ale sufletului ca să-ţi cântăm o simfonie în miez de noapte. Seducem trupurile, însă ne place să iubim sufletele. Ne place să ne dăruim doar bărbaţilor pe care îi iubim. Suntem create a fi fidele dragostei. Ne incită lucrurile pe care nu le putem obţine uşor. Ne atrag bărbaţii libertini, nesupuşi voinţei dragostei pe care vrem să-i îmblânzim. Şi nu suntem doar frumoase, suntem carismatice, emanăm emoţie şi pasiune prin toţi porii noştri. Avem puterea să trăim extazul şi agonia în aceeaşi secundă a vieţii şi să dăruim aceste sentimente celui de lângă noi. Aparţinem unui suflet atât timp cât suntem lăsate să fim libere. În cele mai intense nopţi, primăvara şi deopotrivă, iarna, pot trăi în inimile noastre sub acelaşi cer. Suntem în multe feluri în acelaşi timp. Am minţi şi ne-am minţi dacă am spune că azi am fost doar fericite. Nu! Azi am fost de toate. Suntem lumină şi foc, curaj şi pasiune, strălucire şi farmec Putem fi cucerite cu săruturi, cuvinte şi multă imaginaţie. Însă, sunt sigură că săruturile nu ajung. Or fi trupurile noastre fragile în bătaia vântului, dar în bătaia vieţii rezistăm mai eroic ca tancurile în plin război. Tocmai de aceea, noi nu luptăm, ci cucerim! Şi noi nu vrem eroi, martiri, vrem doar bărbaţi care în ceas de noapte să ne topească cu braţele lor puternice toate gândurile copleşitoare. Vrem ca cel de lângă noi să simtă ceea ce trăim, nu ceea ce gândim. Suntem atât de schimbătoare în noi înşine încât azi nu mai regăseşti în noi femeia de ieri tocmai de aceea nu trebuie să fim înţelese, ci acceptate să fim. Şi uneori, ne este mai mult dor decât iubim, iar atunci când întâlnim faţă în faţă persoana după care tânjim, zecile de discursuri din nopţile albe şi toate gândurile ce le-am cusut până în zori de zi parcă nu-şi mai găsesc putere şi rost să străbată buzele noastre; asta se întâmplă, nu doar pentru că ne-a amuţit limba la vederea ochilor ce atâta dor le-am purtat, dar pentru că sufletele noastre nu se exprimă în cuvinte, ci vorbesc tăcând. Şi da – practicăm terapia prin shopping care chiar are efecte. Este minunat cum o rochie roşie sau o pereche de pantofi poate transforma femeia de lângă tine în putere, pasiune şi senzualitate! Iar când parfumul unei femei întâlneşte destinul, viaţa este fermecată!

Sunt anumite lucruri în viaţă pe care le primeşti gratis, precum soarele, aerul, vântul, însă pentru dragostea unei femei trebuie întotdeauna să munceşti. Nici o iubire adevărată n-a rezistat lângă un bărbat care a considerat că i se cuvine. Nu e suficient să cucereşti o femeie pentru o zi când tu vrei să o păstrezi toată viaţa lângă tine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s